Hi, ik ben Nicolette.

Ik geloof sterk in de kracht van heldere taal. Geen lange zinnen vol jargon, moeilijke termen of ingewikkelde zinconstructies.

Content die duidelijk is zonder dat je verstrikt raakt in details. Die creatief, speels en luchtig is zonder met woordgrappen te zijn volgebouwd. Die lekker wegleest zonder onder koffietafelleesvoer te worden geschaard. En die inhoudelijk ‘on point’ is zodat je je lezers niet oververmoeid maar blijvend boeit.

Wat ik zoal doe

Copywriting

Ik schrijf SEO-blogs, artikelen, interviews, socialmediacontent en reportages over uiteenlopende onderwerpen. Van HR tot gezonde voeding en van human interest tot ondernemerschap en klimaatbehoud. 

Correctie & (eind)redactie

Voor non-fictieboeken, jaarrapporten en magazines doe ik de correctie, redactie of eindredactie. Ik werk precies, kritisch en consistent aan een verbeterde, foutloze versie van jouw manuscript, document of ledenblad. 

Schrijfcoaching

Schrijf je regelmatig artikelen of rapporten voor je werk? Of ben je een boek aan het schrijven? Met de juiste tools leer ik je om efficiënter, effectiever en creatiever te schrijven.

Ademwerk & schrijven